fbpx

 Začni žiť svoj život plný bezpodmienečnej radosti. 

ŽIVOT V RADOSTI

Kniha s pracovným zošitom, ktorá vás krok za krokom dovedie k nekončiacemu pocitu radosti, ktorý vychádza z nášho vnútra. 

Nie je to len ďaľšia kniha, ktorú prečítaš a odložíš. S pomocou jej 21 krokov na každý deň sa udeje zmena k tvojmu novému  šťastnejšiemu Ja. Krok za krokom. 

Prečo si myslím, že to funguje? Je to kniha, ktorá vznikla z kurzu,  z reálnych skúseností, nielen teórie. Tá zmena, ktorá nastane je skutočná. Pomohla už mnohým naštartovať a tvoriť si lepšie vzťahy, lepšiu prácu, zdravie, cestovanie, plnenie si snov a život v radosti.

Už sa teším aj na tú vašu zmenu. Je to kniha s pracovným zošitom. Nedávam vám rybu, ale vás ryby učím chytať. kto ma poznáte, viete, že sa s vami, delím o to najlepšie. Každý z nás je tu preto, aby žil šťastný a radostný život.

Ako to funguje?

21 dní na zmenu

Na každý deň ťa čaká nová téma a nová úloha. Každá zmena sa spočíta a výsledkom bude viac energie, radosti, spokojnosti.

Kedykoľvek si to zopakuj

Na sebe máme veľa úrovní cibuľových šupiek, ktoré sme si za život nabalili. Každý je na tom inak. Cestu si kedykoľvek prejdi znova. A radosť bude ešte vyššia.

Čo ak vynechám deň?

Neboj sa, keď deň vynecháš, prerušíš, kniha si ťa počká. Nič tým nepokazíš. Podstatný je súčet krokov 🙂

A výsledok?

Odstránenie emočných blokov, ktoré môžu spôsobovať zdravotné problémy, zbavenie sa hnevu, negatívnych emócií a výsledok - život v radosti, bez ohľadu na vonkajší svet. Samé to z neba nespadne. S touto knihou však ÁNO.

3 JEDNODUCHÉ KROKY

  • VYPLŇ ÚDAJE, AJ MOBIL, V PRÍPADE, ŽE BUDEM POSIELAŤ KURIÉROM
  • UHRAĎ ZÁLOHOVÚ FAKTÚRU
  • MÔŽEŠ SA TEŠIŤ, KNIHA JE NA CESTE HNEĎ PO ÚHRADE

VEĽKÁ SRDEČNÁ VĎAKA ZA PODPORU❤️🙏

PODPORÍŠ JOGALAND A MI POMÔŽEME TEBE